Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/itsepalvel/domains/itsepalveluvarasto.fi/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/itsepalvel/domains/itsepalveluvarasto.fi/public_html/includes/common.inc).

Itsepalveluvarasto Holvi tarjoaa varastotilaa yrityksille Kaarinassa

Maksuton kuljetusten vastaanottopalvelu

Voit ohjata pakettiliikenteen suoraan varastollesi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Paketteja ei tarvitse enää noutaa postista tai odottaa kuljetuksen saapumisia. Tuleepa yrityksellenne pieniä paketteja päivittäin tai kuormalavakaupalla kerran vuodessa, Holvin henkilökunta ottaa ne vastaan puolestasi ja ilmoittaa saapuneista lähetyksistä. Kuljetusten vastaanottopalvelu on täysin maksuton lisäpalvelu.
 

Ovatko yrityksesi neliöt hyötykäytössä?

Maksaako yrityksenne liikaa neliöistä, joilla on heikko käyttöaste?  Haluaisitteko vapauttaa tilaa tuottoisampaan toimintaan kuin pakollisten säilytettävien asiakirjojen varastointiin? Kenties vain aika ajoin tarvitsemanne markkinointimateriaali tai kausiluontoiset myyntituotteet ovat muun ajan turhaan tiellä. Mikäli postimyyntiyrityksellänne ei vielä ole omaa toimipaikkaa, on pienvaraston vuokraus erinomainen tilaratkaisu sen sijaan, että välivarastona pidetään omaa autotallia tai olohuonetta.
 

Pienvaraston vuokraus on joustavaa ja kustannustehokasta

Vuokratessa varastotilaa Holvista ei tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin, joten tarvittaessa nopeatkin ratkaisut ovat mahdollisia. Holvissa varastointi on joustavaa, turvallista ja tavarat ovat saatavilla ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Tarpeiden muuttuessa myös vaihto pienempään tai isompaan varastotilaan hoituu ongelmitta, mikäli toivomanne kokoinen varasto vain on vapaana. Ota yhteyttä jo tänään!

Varaa varasto tai kysy lisätietoja