Error message

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/itsepalvel/domains/itsepalveluvarasto.fi/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/itsepalvel/domains/itsepalveluvarasto.fi/public_html/includes/common.inc).

Ohjeita

Jotta saat vuokraamasi tilan mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön, kannattaa säilöön tuotavien tavaroiden pakkaamiseen ja varaston täyttämiseen kiinnittää huomiota. Muutamia nyrkkisääntöjä noudattamalla varmistat myös tavaroiden säilymisen ehjinä ja hyväkuntoisina varastoinnin aikana, oli kyse sitten vain muutamista päivistä tai jopa vuosista.
Tärkeimmät päätökset tehdään jo ennen pakkauksen aloittamista ja tässä paras neuvo onkin armotta käydä varastoitava omaisuus läpi. Mitä enemmän tavaraa varastoi, sitä suuremman varaston tarvitsee ja sitä kalliimpi varasto on. Kalleinta on varastoida sellaista omaisuutta, jota ei tarvita. Kysy siis ennen tavaran pakkaamista:
 
  • koska käytin tavaraa viimeksi?
  • tuleeko se olemaan tarpeellinen myöhemmin?
  • onko sille tilaa uudessa kodissa/toimistossa?
 
Tarpeettomat tavarat voi toimittaa kierrätyskeskuksiin, myydä kirpputoreilla tai huutokaupoissa.
 
Seuraavien linkkien takana on hyviä vinkkejä ja muistilistoja avuksi muuttoon, pakkaamiseen ja varastointiin:

Muuttajan muistilista

Pakkausvinkkejä

Vinkkejä varaston täyttämiseen

Varaa varasto tai kysy lisätietoja