Kotitaloudet​

Holvi tarjoaa lämmintä, valoisaa ja vartioitua varastotilaa, joustavilla vuokrasopimuksilla.
1 – 12m2 kokoisista pienvarastoista löydät juuri tarvitsemasi määrän edullista lisätilaa, oli varastointitarpeesi mikä tahansa.

Väliaikaisvarasto muuttajille

Myitkö asuntosi, eivätkä muuttopäivät osuneet aivan yksiin? Kenties haluat raivata asuntoosi tilaa, jotta kotisi näyttää parhaat puolensa asuntonäyttelyssä. Tiellä olevat tavarat voit tuoda varastoon jo ennakkoon, ja näin asuntosi on selkeämpi, siistimpi ja helpompi myydä. Helpotat myös muuttoasi, kun kaikkea ei tarvitse muuttaa yhdellä kertaa. Meillä on lisätilaa, tarvitset sitä sitten putki- tai muun remontin alta pois siirrettäville tavaroillesi tai haluat muuten vain elää vähän väljemmin.

Säilytysvarasto harrastus-välineille

Ehkä harrastuksesi on vallannut kaiken vapaan tilan asunnossasi ja urheiluvälineille ei tunnu löytyvän oikeaa paikkaa kauden ulkopuolella. Oli kyse sitten lasketteluvarusteista, golfbageistä, polkupyöristä tai veneilytarvikkeista ovat ne kaikki varmassa tallessa kuivassa, lämpimässä ja vartioidussa Holvissa. Holvissa arvokkaatkin harrastusvälineesi ovat lukkojen, hälyttimien ja valvontakameroiden suojaamia. Anna itsellesi lisätilaa hankkimalla vaivaton varastotila, johon sinulla on vapaa pääsy milloin tahansa itse tahdotkin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme jo tänään!

Talvisäilö kesämökkiläisille

Saaristotien mökkiliikenne kulkee aivan ohitsemme, joten mikäli olet tyhjentämässä kesäpaikkaasi talveksi, on Holvi oiva vaihtoehto myös mökki-irtaimiston talvisäilytykseen. Mökkimurtojen ennaltaehkäisyssä on tavaroiden poiskuljetus ehdottoman tärkeää, sillä kun varastettavaa omaisuutta ei ole, mökkiin ei ole myöskään syytä murtautua.

Pesänyhdistäjille ja -jakajille

Kahden kodin yhdistyessä eivät tavarat useinkaan sovi ongelmitta saman katon alle. Tavarat, jotka eivät uuteen yhteiseen kotiin sovi, voi tuoda säilöön Holviin. Perinnönjakotilanteet ja avioerot saattavat olla hyvinkin vaikeita, mutta irtaimiston säilytyksen ei tarvitse olla.

Opiskelijoille

Tiedämme mitä opiskelija-arki on. Olet sitten palaamassa kesäksi kotiin tai lähdössä lukukaudeksi vaihtoon, tuskin haluat raahata kaikkea omaisuutta mukanasi. Tuo kirjasi ja tavarasi Holviin säilöön poissaolosi ajaksi ja näin säästät asuntosi vuokrarahat johonkin tärkeämpään. Varastotilan vuokraus on joustavaa ja vaivatonta. Vuokra-ajat eivät ole sidottuja kalenterikuukausiin ja, mikäli tarvitset vain lyhytaikaista säilytystilaa, ovat varastomme vuokrattavissa vaikka vain viikoksi! Varastoja löytyy monen kokoisia, alkaen vain 1 m3 säilytystilasta. Opiskelijan suunnitelmat saattavat muuttua usein äkistikin, mutta vain viikon irtisanomisajan ansiosta et koskaan maksa turhasta varastointiajasta.

Voit tarvitessa vuokrata meiltä peräkärryn muuttokuormaa varten ja Holville saapuessasi voit käyttää kärryjämme helpottamaan tavaroidesi siirtoa. Meiltä saat myös pakkaustarvikkeet muuttoon ja varastointiin unohtamatta iloista ja ystävällistä palvelua.