Yritykset

Holvi tarjoaa lämmintä, valoisaa ja vartioitua varastotilaa, joustavilla vuokrasopimuksilla. 1-12m2 kokoisista pienvarastoista löydät juuri tarvitsemasi määrän edullista lisätilaa, oli varastointitarpeesi mikä tahansa.

Ovatko yrityksesi neliöt hyötykäytössä?

Voit ohjata pakettiliikenteen suoraan varastollesi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Paketteja ei tarvitse enää noutaa postista tai odottaa kuljetuksen saapumisia. Tuleepa yrityksellenne pieniä paketteja päivittäin tai kuormalavakaupalla kerran vuodessa, Holvin henkilökunta ottaa ne vastaan puolestasi ja ilmoittaa saapuneista lähetyksistä. Kuljetusten vastaanottopalvelu on täysin maksuton lisäpalvelu.

Maksuton kuljetusten vastaanottopalvelu

Voit ohjata pakettiliikenteen suoraan varastollesi, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Paketteja ei tarvitse enää noutaa postista tai odottaa kuljetuksen saapumisia. Tuleepa yrityksellenne pieniä paketteja päivittäin tai kuormalavakaupalla kerran vuodessa, Holvin henkilökunta ottaa ne vastaan puolestasi ja ilmoittaa saapuneista lähetyksistä. Kuljetusten vastaanottopalvelu on täysin maksuton lisäpalvelu. Konsulentit ja edustajat arvostavat lähetyksien ohjaamista suoraan varastolle, josta saa poimittua tarvittavat tuotteet ja materiaalit mukaan oman aikataulun mukaan 24/7.

Pienvaraston vuokraus on joustavaa ja kustannustehokasta

Vuokratessa varastotilaa Holvista ei tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin, joten tarvittaessa nopeatkin ratkaisut ovat mahdollisia. Holvissa varastointi on joustavaa, turvallista ja tavarat ovat saatavilla ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Tarpeiden muuttuessa myös vaihto pienempään tai isompaan varastotilaan hoituu ongelmitta, mikäli toivomanne kokoinen varasto vain on vapaana. Ota yhteyttä jo tänään!

Henkilökuntaa paikalla auttamassa ongelmissasi

Henkilökunta on paikalla auttamassa, jos tulee ongelmia!

Jätteenkäsittely

Pahvin ja muovinkeräys paikan päällä helpottamassa jätekäsittelyä. Paketteja tulee ja menee, joten
toimiva jätehuolto on osa sujuvaa työrutiinia.

Ratkaisu verkkokaupoille

Pienvarasto on täydellinen ratkaisu pienille ja keskikokoisille verkkokaupoille. Yleinen tapaus on että et tarvitse omaa kallista toimitilaa, vaan paperityöt hoidetaan kotitoimistolla tai toimistohotellissa. Varasto on kuitenkin kiva saada pois kotoa ja kodin neliöt asuinkäyttöön. Lähetyksien ohjaaminen suoraan varastollesi helpottaa tavaroiden vastaanottoa ja varastolla saat tehtyä pakettien valmistelut ja lähetykset. Lähetyksien noudotkin onnistuvat suoraan varastolta, mikäli et itse vie paketteja kuljetusliikkeelle.